Gent – OLSE 34 – 25

Ondanks nederlaag blijft OLSE op de eerste plaats.

Gent schoot het best uit de startblokken en OLSE was van bij het begin op achtervolgen aangewezen. Via 2 – 0 na ging het naar 3 – 3 na 5 minuten en 5 – 5 op de 10de minuut. Hoe Johannes Verhoeven, Koen Roggeman en Kristof Van Wesemael zich ook inspanden verder als eens sporadisch gelijk komen zat er niet in via 11 – 10 na 20 minuten ging het met nog 5 minuten te spelen naar 13 – 11. Op dit moment verloor OLSE de pedalen of schakelde Gent een versnelling hoger feit is dat we gingen rusten bij een 19 – 13 stand.

Het begin van de tweede helft  was OLSE getint, Kristof Van Wesemael, weer hij, bracht OLSE na 10 minuten op een 21 – 18 stand en alles leek opnieuw mogelijk. Een tussenspurt van een Gents team dat echt wilde winnen gaf OLSE de genadestoot met nog 10 minuten op de klok kon het Gentse feestje bij een 31 – 19 stand beginnen. Emir Omerovic en Sander Gebruers probeerden de eindstand nog een beetje deftig te houden maar ook zij konden niet verhinderen dat Gent verdiend won en met 34 – 25 de punten in Gent hield.

OLSE : Kristof Van Wesemael 6,Johannes Verhoeven 5,Koen Roggeman 4,Emir Omerovic 4,Sander Gebruers 2,Jelle De Parade 1,Bert Bisschop 1,Franck Ntibashirakandi 1,Jos Riské 1.
Gent : Van Cauwenberghe 10,D’Haenens 9,Dannieux 6,Matthijs 5,Lela 2,Lorre 1,Brichart 1.

Guido Hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.