OLSE – Eynatten 32 – 31

OLSE blijft op de eerste plaats

Na de memorabele match van vorig seizoen, waarin OLSE in de laatste seconde Eynatten naar de tweede afdeling verwees en zelf overleefde in eerste nationale, verwachte iedereen opnieuw een spannende wedstrijd. De eerste 5 minuten leken dit niet te bevestigen OLSE begon sterk en liep 4 – 1 uit. De Oostkantonners lieten niet begaan en stelden na 12 minuten orde op zaken 6 – 6. Onder impuls van Kristof van Wesemael en Johannes Verhoeven kon OLSE opnieuw uitlopen tot 10 – 7 na 17 minuten. Lück en Langer brachten Eynatten terug op en over OLSE 12 – 14 met nog 5 minuten op de klok. Als nu ook Dirk Claessens zich met de zaak ging  bemoeien kon OLSE gaan rusten met de kleinst mogelijke achterstand 14 – 15.

De tweede helft, met een sterke Sven Hemmes in doel, kon OLSE Eynatten beperken tot 3 doelpunten in de eerste 10 minuten, terwijl OLSE opnieuw via Johannes Verhoeven en een outstanding Kristof van Wesemael naar hartelust kon scoren. Dit resulteerde in een 21 – 18 voorsprong. Opnieuw Kristof van Wesemael met zijn 5de op een rij zette een maximale voorsprong op het bord 24 – 20 na 13 minuten. De wedstrijd kabbelde nu
rustig voort, beide ploegen scoorden zowat om de beurt, maar tegen het einde toe dacht Eynatten het laken nog naar zich toe te kunnen trekken, 3 minuten voor het einde stond het zowaar 30 – 28. Gelukkig dacht Johannes Verhoeven er anders over en deze ontnam met zijn achtste van de avond Eynatten alle hoop. Eynatten mocht via Lück de laatste 2 doelpunten maken en de eindstand op 32 – 31 brengen.

OLSE : Kristof van Wesemael 14,Johannes Verhoeven 8,Dirk Claessens 5,Bert Bisschop 2,Jos Riské 2,Koen Roggeman 1.
Eynatten: Lück 6,Schroeder 5,Krstev 5,Langer 5,Vandeberg 4,Lennertz 4,Jansen 1,Schauff 1.

guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.