Waasmunster – OLSE Merksem 26 – 29

Een zuinig OLSE neemt verdiend de punten mee naar Merksem.

OLSE nam resoluut de leiding en gaf Waasmunster hooguit even de vreugde van een gelijke stand te bemachtigen. Van 2 – 3 na 10 minuten ging het naar 6 – 10 met nog 10 minuten op het bord om alzo de rust te bereiken met 13 – 15. Johannes Verhoeven was hier met al 6 doelpunten de hofleverancier.

De tweede helft hetzelfde spelbeeld, OLSE die de wedstrijd rustig controleerde en Koen Roggeman die in de 28ste minuut de 24 – 29 op het sorebord zette en OLSE alzo verzekerde van winst. OLSE zou OLSE niet zijn als ze de tegenstander niet nog wat vrijheid gaven om alzo een eervolle 26 – 29 als eindstand te prikken.

OLSE: Johannes Verhoeven 7,Sten Dielen 4,Koen Roggeman 4,Emir Omerovic 4,Dirk Claessen 4,Kristof Van Wesemael 3,Jos Riské 3.
Waasmunster: Sovet 6,D’Hanis L 5,D’Hanis I 4,Colman 4,Van Doosselaere 3,Salmi 2,Permenier 2.

guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.