OLSE – BEYNE 27 – 25

Na de huldiging van het beloften team dat de titel behaalde in de Liga en promoveert naar de Superliga kon de wedstrijd beginnen. Ons fanionteam werd op sleeptouw genomen door Johannes Verhoeven en Koen Roggeman en geruggesteund door een sterke Rens Baeyens, lieten zien dat ze niet wilden onderdoen voor onze kampioenen. Na 10 minuten keek Beyne dan ook tegen een 6 Р3 achterstand aan. Beyne liet echter niet begaan en op het kwartier bij een 7 Р6 stand hadden ze terug aansluiting vooral te danken aan hun prijsschutter Mercenier. Jos Risk̩ en vooral Kristof Van Wesemael vonden het nu welletjes en toverden bij de rust een maximale 17 Р12 op het scorebord.

Iedereen dacht de schaapjes op het droge alleen Beyne wilde dit niet geloven en ze begonnen aan een dol kwartier waarin ze op en over OLSE gingen 20 – 22. En toen werden onze supporters maar eerst echt wakker en brulden ze OLSE terug in de goede richting. Sven Hemmes was ondertussen in doel gekomen en liet zien dat ook hij uit het goede hout gesneden is. Onder het goedkeurende oog van dhr Ludo Van Campenhout, schepen van onze mooie stad Antwerpen, nam OLSE 8 minuten voor tijd terug de leiding 24 – 23 om deze niet meer af te geven. Bert Bisschop nam 3 minuten voor tijd de twijfel weg en potte de 26 – 24 en hij deed dit in de laatste minuut nog eens over om de eindstand op 27 – 25 op de tabellen te brengen.

OLSE: Johannes Verhoeven 9,Kristof Van Wesemael 6,Bert Bisschop 4,Jos Riské 3,Koen Roggeman 2,Sten Dielen 1,Emir Omerovic 1,Dirk Claessens 1
Beyne: Mercenier 11,Vanderheyden 5,Meode 4,Thoelen 2,Pavlov 2,Najean 1.

guido hens

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.