Ministerie van Genoegen presenteert ludieke stickeractie

De ministers van het Ministerie van Genoegen hebben een ludieke stickeractie opgezet. Vorig jaar kon u bij het Ministerie terecht voor het bal populair op het Sint-Franciscusplein en de picknick op het vernieuwde Burgemeester Nolfplein. Sinds deze week kunt u bij verschillende Merksemse handelaars terecht voor een stickeractie om iedereen te begroeten. Met de slogan “Merksem groet U” op de stickers worden alle inwoners van Merksem opgeroepen elkaar vriendelijk te begroeten en om de stickers op een zichtbare plek te kleven, zoals op de voordeur, de brievenbus, fiets of GFT-bak.

O.a. bij volgende handelaars kunt u een sticker vinden: Bakkerij Theunis (Oude Bareellei), Dieethuis Minnebo (Lambrechtshoekenlaan), One Thaï (Kerkhofblommenstraat), Bakkerij Beerens (Sint-Bartholomeusstraat) en de Oxfam-Wereldwinkel (Laaglandlaan). Op de Bredabaan kan je nu reeds terecht bij Bloemen De Seranno, ’t Wiegske, Juwelier Yolande en Koffiebar Zulma.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.