Sasja – OLSE 31 – 27

OEF GEEN GEKWETSTEN

De verzuchting van de supporters van beide ploegen: “Oef gelukkig is de wedstrijd geëindigd zonder gekwetsten”. Het had ook anders gekund met 2 scheidsrechters die duidelijk niet begrepen hadden dat ze een derby moesten fluiten en al in vakantiestemming waren. Maar eind goed al goed en de uitslag had bij normale scheidsrechters ook zo geweest ere wie ere toekomt.

Sasja nam meteen de bovenhand en na 5 minuten stond er 3 – 1 op het scorebord. Dit verschil wisten ze te behouden tot op het kwartier 7 – 5. Na 20 minuten stak OLSE voor de eerste keer de neus aan het venster 8 – 8. Met 4 doelpunten van Kristof Van Wesemael en 3 van Johannes Verhoeven nam OLSE na 28 minuten zelfs het roer in handen 11 – 12. Bij de rust was er een billijke gelijke stand 13 – 13.

Na de pauze nam Sasja een vliegende start en OLSE had het nakijken. Na 5 minuten 17 – 14 en na 10 minuten 20 – 16. Hoe Koen Roggeman en Dirk Claessens zich ook nog draaiden of keerden Sasja liet zijn prooi niet meer los. Met een op losse schroeven staande verdediging konden we ons nog gelukkig prijzen dat we aanvallend toch wel redelijk bij de pinken waren en alzo de eindstand eervol konden houden 31 – 27.

OLSE: Dirk Claessens 6,Johannes Verhoeven 4,Kristof Van Wesemael 4,Koen
Roggeman 3,Emir Omerovic 3,Franck Ntibashrakandi 2,Jos Riské 2,Sten Dielen 1,Laurel Ntibashirakandi 1,Sander Gebruers 1.
Sasja: Thijs 8,Grof 4,Bertels Y 4,De Roeck 4,William 3,Bertels S 2,Brems 2,Lamberegts 2,De Pillecijn 1,Wauters 1.