29ste Fietseling komt eraan

Op zondag 7 juni gaat voor de 29e keer de Fietseling door, een fietshappening  voor alle leeftijden. Naast een sportief aanbod is er ook randanimatie voorzien aan het Sport- en recreatiedomein Fort van Merksem, Fortsteenweg.

Het district in samenwerking met de Wielertoeristenclub Merksem voorzien drie fietstochten: 25 km, 40 km en 60 km. De tochten gaan doorheen Merksem en een aantal gemeenten in de ruime omgeving. Het is de ideale manier om onbekende plekjes op een sportieve manier te ontdekken.

Vertrek voor iedereen tussen 9 en 13 uur aan het Fort van Merksem. De fietshersteller staat daar klaar om uw fiets volledig op te pimpen. Vanaf 12 uur gaat de animatie van start. U kan genieten van live optredens en de kinderen kunnen op gekke fietsen rijden, hun fietsbehendigheid testen op een parcours of zot springen en klauteren op de hindernissenbaan.  Merksem tourt mee! Op maandag 6 juli strijkt de Tour de France neer in Antwerpen, voor de start van de derde etappe. Naar aanleiding van deze heuglijke gebeurtenis worden er allerlei activiteiten georganiseerd.

Ook op de Fietseling zal de Tour de France aanwezig zijn. Neem deel aan de fotowedstrijd tijdens de Fietseling en maak kans op een originele leiderstrui van de Tour De France.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.