Opknapbeurt groenzones Wildert

Naar aanleiding van een aantal meldingen besliste het districtsbestuur om de groene zones in de Wildert op te knappen. Om de toekomstige plannen zo goed mogelijk af te stemmen op de noden en de wensen van de buurt konden de bewoners in april 2014 een bevraging invullen. Op basis van de suggesties uit de bevraging werd een ontwerp opgemaakt. De aanpassingen houden o.a. in dat er op bepaalde plaatsen een lage haag wordt aangeplant tussen de rijweg en het voetpad om parkeren op het voetpad te vermijden. Er worden 7 etra parkeerplaatsen aangelegd in grasdals. Hierdoor kan er veilig worden geparkeerd en blijft de zone toch een groen uitzicht behouden. Er worden eveneens een aantal opfrissingswerken uitgevoerd zoals grondige snoeiwerken en de aanplanting van drie bomen. De aanpassingen gebeuren in fasen gedurende de komende maanden.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.