Heraanleg Oude Bredabaan

De heraanleg van de Oude Bredabaan, van de Minister Delbekelaan tot huisnummer 65, komt in zicht. Deze werken starten begin augustus 2015. Een exacte startdatum voor de werken is nog niet bekend. Zowel de riolering als de rijweg en de voetpaden worden volledig vernieuwd.

Raadpleeg het plan van de heraanleg (externe link – pdf)

Op maandag 2 februari 2015 konden bewoners en handelaars het definitieve plan van de heraanleg inkijken. Op 29 juni nodigt het Rio-link en district Merksem de bewoners en handelaars uit de Oude Bredabaan graag uit voor een infovergadering over het verloop van de werken.

Als voorbereiding op de werken werden er reeds voorbereidende nutswerken uitgevoerd.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.