Carjackers bezorgen jonge vrouw daver op het lijf

Vrijdagavond, rond 21 uur, beleefde een 21-jarige vrouw uit De Haan een hachelijk avontuur. Toen ze van haar werk kwam, reed ze in de Waaslandtunnel achter een auto met Franse nummerplaat. Via de Noorderlaan reed ze naar de Vaartkaai en merkte inmiddels op dat de wagen met de Franse nummerplaat haar aan het volgen was. Op de Vaartkaai reden haar achtervolgers haar klem. De passagier uit de andere wagen stapte uit en verbrijzelde een raam aan de passagierszijde van de jonge vrouw. Ze kon terug wegrijden maar werd even verderop opnieuw klemgereden, waarbij de twee auto’s met elkaar in aanrijding kwamen. Daarop sleurde de passagier van de Franse wagen haar hardhandig uit de auto en vertrok met haar Peugeot. De aangeslagen vrouw werd lichtgewond bij de carjacking maar wenste geen onmiddellijke medische verzorging. De politie startte een onderzoek.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.