De werken in de Oude Bredabaan gaan van start

In de week van 4 augustus start de aannemer met de heraanleg van de Oude Bredabaan. Dit is het stuk Bredabaan tussen de Campiniastraat en de Minister Delbekelaan. Er worden nieuwe rioleringen gelegd en ook het wegdek rijgt een nieuw uitzicht.

Wanneer de weersomstandigheden het toelaten, start de aannemer in de week van 4 augustus 2015 met de werken. In de eerste week worden er voornamelijk voorbereidende werken uitgevoerd en zal de hinder nog beperkt zijn. Het einde van de werken is voorzien in september 2016. De heraanleg zal verlopen in vier fasen om de hinder zo laag mogelijk te houden. Fase 1 loopt van de Campiniastraat tot en met het kruispunt met de Elsenstraat. Fase 2 begint van aan het kruispunt van de Elsenstraat tot het kruispunt met Carettestraat. Fase 3 loopt van de Carettestraat tot aan de Jaak Coveliersstraat. De laatste fase loopt van Jaak Coveliersstraat tot aan de Minister Delbekelaan.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.