Fietsendief (19) op heterdaad betrapt aan Jan Palfijnziekenhuis

In de nacht van donderdag op vrijdag betrapten medewerkers van het Jan Palfijnziekenhuis in de Lange Bremstraat een man die een fiets had gestolen. De man gedroeg zich eerder op de avond al verdacht op de parking. Hij keek de hele tijd zenuwachtig om zich heen en hield alles in de gaten. Rond 1.50 uur zag een medewerker van het ziekenhuis dat een fiets die eerder aan de ingang van de spoedafdeling stond, plots verdwenen was. De man keek rond en zag het voorwiel van een fiets uit de bosjes steken. Toen hij ging kijken, zag hij twee mannen, waaronder de verdachte man, weglopen met de fiets in de richting van de nabijgelegen woonblokken. Eén van hen stapte in een wagen. Het ziekenhuispersoneel verwittigde de politie. Ze bewaakten de wagen, tot de komst van de inspecteurs. Die arresteerden de dief. De fiets werd ook teruggevonden. Het is nog niet duidelijk wie de rechtmatige eigenaar is.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.