Metropoolstraat afgesloten

Men start met werkzaamheden op en langs de Vaartkaai en de Metropoolstraat. Zowel aan de weg als de bruggen zullen onderhoudswerken gebeuren. Ook nutsleidingen worden waar nodig aangepast of vervangen. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden, worden de werkzaamheden gebundeld aangepakt. Ze zullen in ruim 3 maanden in beslag nemen.

Ter hoogte van de bedrijvenzone Total voeren nutsmaatschappijen rioleringswerken uit. De straat wordt afgesloten voor gemotoriseerd verkeer van maandag 3 augustus 2015 tot en met vrijdag 28 augustus 2015. Omwille van de combinatie van deze werken en de werken aan de Bredabaan is er tussen de kruispunten met de Deurnsebaan N130 en de Molenlei is er enkel verkeer mogelijk richting Keizershoek.

Voetgangers en fietsers kunnen steeds langs de werfzone. Een veilige doorgang blijft beschikbaar. Het doorgaand autoverkeer volgt een omleiding. De verbinding tussen de Metropoolstraat en de Vaartkaai loopt via de Houtlaan N12 , Merksemsebaan-Bisschoppenhoflaan N120 en Deurnsebaan N130 . Vanaf de brug van den Azijn kan het verkeer weer aansluiten op de gewenste route via de Straalstraat.

De bedrijvenzones blijven steeds bereikbaar voor bestemmingsverkeer. Er wordt een lokale omleiding voorzien. De zone tussen de werfzone (site Total) en Hoogmolendijk is bereikbaar via de Albertkanaalbaan. Bestemmingsverkeer voor de zone tussen Vaartkaai en de werfzone volgt de omleiding via de Azijnbrug en de Straalstraat.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.