Kent u een laureaat voor de Merksemse Cultuurprijs 2015?

Voor het vierde jaar op rij reikt de cultuurraad van Merksem, in samenspraak met het districtsbestuur, de cultuurprijs van Merksem uit. Vorig jaar ging deze prijs naar het NMKT (Het Nieuwe Merksems Kamertheater), een collectief van 8 verenigingen die het voormalige poppentheater in de Terlindenhofstraat beheren en onderhouden.

U kunt zelf een voorstel doen indien u een kandidaat kent voor deze prijs. Zowel een persoon, een vereniging of een activiteit kan genomineerd worden. De cultuurprijs bestaat uit een prachtig kunstwerkje, erkenning, gratis promotie en eeuwige roem.

Nominaties bezorgt u aan de cultuurantenne voor 31 augustus 2015. Vergeet er zeker niet bij te vermelden waarom deze persoon, vereniging of activiteit volgens u de cultuurprijs verdient.

De winnaar wordt bekend gemaakt op zaterdag 17 oktober.

Cultuurantenne Merksem
Burgemeester Jozef Nolfplein 1
tel. 03 338 72 06
cultuurantenne.merksem@stad.antwerpen.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.