Show je tricks en moves op Merksem Xtreme Movements (MXM)

Ben je als tiener in de ban van urban sports en muziek? Kom dan zeker naar het zomerpark op zaterdag 8 augustus voor de allereerste editie van Merksem Xtreme Movements oftewel MXM.

Op het programma van dit sportpark staan sporten zoals skaten, BMX, slackline en freerunning. Ook dans, muziek en graffiti komen uitgebreid aan bod en er zijn ook nog een hele reeks andere attracties en animaties. Bij warm weer kan je je tussen de sportsessies door verfrissen op een van de waterattracties.

Trommel je vrienden op en daag elkaar uit of moedig elkaar aan om je beste tricks en skills in verschillende urban sports disciplines aan elkaar te laten zien. Of kom gewoon genieten van de sfeer en de beats op dit urban sports festival.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.