Antwerpse Havenpijl

Op 9 augustus kan u genieten van de 25ste editie van de Antwerpse Havenpijl. De Antwerpse Havenpijl is een wielerwedstrijd categorie Men Elite 1.2 op de internationale wielerkalender UCI en is dit jaar toe aan zijn 25ste editie. De start- en aankomstzone ligt dit jaar in de Laarsebaan. Om 13 uur wordt het startsein gegeven.

Het parcours loopt van de Laarsebaan naar de Rodeloopstraat, dan via de Frans Adriaenssensstraat naar de Maantjesstaanweg/Ringlaan om via De Lunden, de Lange & Korte Bremstraat naar de Laaglandlaan te rijden. Zo vertrekken de renners richting Ekeren, Hoevenen, Berendrecht en Zandvliet om tegen 13u45-14u via de Noorderlaan terug naar Merksem te keren. Dan gaat men via de Victor Govaertslaan, Maantjesstaanweg terug naar de Laarsebaan om zo aan een 2de ronde te beginnen. Tegen 15u-15u15 worden de renners opnieuw in Merksem verwacht en rijden ze 7 plaatselijke ronden in Merksem en Ekeren.

Rond 17u-17u30 wordt de aankomst verwacht.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.