Schaal Sels met enige hinder

Schaal Sels werd deze middag enige tijd stil gelegd. Zoals voorzien ging de wedstrijd dit jaar over een iets ‘avontuurlijker’ parcours dan vroeger. Zo zijn er verschillende kasseistroken voorzien en werd er ook door een maïsveld gereden. Dit maïsveld zorgde voor enige problemen, niet voor de renners, maar wel voor de volgwagens. Door de regen van afgelopen nacht reed de jurywagen zich vast in het zand waardoor ook de andere volgwagens niet door konden. De wedstrijd werd voor een uurtje geneutraliseerd en een tractor moest de auto uit de modder trekken.

In de polders waren ook enkele organisatorische problemen, zo waren er enkele renners het parcours kwijt en enkele agenten de renners. De wedstrijd wordt ook geplaagd door verschillende opgevers. Nochtans kan er wel van een succes gesproken worden, in de polders staat er op verschillende plaatsen veel volk te kijken en ook in Merksem, vooral op de feestmarkt op de Bredabaan, maar ook elders langs het parcours, is er veel volk komen opdagen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.