Vredesfeesten

Naar jaarlijkse gewoonte worden er activiteiten georganiseerd ivm de bevrijding van Merksem. Dit jaar gaan ze door tijdens het eerste weekend van oktober. Houd u klaar voor een feestweekend vol muziek en ambiance. Meezingen, genieten van swingende muziek en prachtig vuurwerk en deelnemen aan de bevrijdingsloop. Het kan allemaal tijdens het feestweekend in het Bouckenborghpark.

Vrijdag 2 oktober: Merksem Zingt

Ook dit jaar wordt er stevig meegezongen in Merksem. Vrijdag staat de tent in het Bouckenborghpark weer open voor iedereen die zich eens goed wil laten gaan op leuke meezingers. Ambiance verzekerd! Smeer je keel goed in en kom tegen 20u naar Bouckenborgh.

Zaterdag 3 oktober: Vredesfeesten

Lia Linda brengt vanaf 15u de liedjes van tijdens de oorlog weer tot leven samen met The Melody Makers. ’s Avonds kan u genieten van de swingende muziek van de Lou Roman Band die dit jaar Ivann, Nadia en Coco jr te gast heeft.

Om 23 uur is het tijd voor een prachtig vuurwerk.

Zondag 4 oktober: Bevrijdingsloop

Hebt u na dit feestweekend nog voldoende energie over? Doe dan op zondag 4 oktober vanaf 13u mee met de Bevrijdingsloop aan het Fort van Merksem.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.