Inbrekers plunderen tuinhuis tennisclub en spuiten brandblusapparaat leeg

Maandagochtend merkte een lid van tennisclub Laagland op dat er ingebroken werd in het tuinhuis waar vooral werkmateriaal wordt opgeslagen. Zo zijn een bladblazer, een boormachine, een slijpschijf en een wipzaag verdwenen. Los van de buit was er nog heel wat materiële schade, want de daders richtten een heuse ravage aan. Doordat het hangslot aan de deur met een koevoet geforceerd werd, trokken ze een houten plank van de muur los. In het tuinhuis werd een brandblusapparaat leeggespoten. Op de deuren van een locker en op een grasmaaier werden hakenkruisen aangebracht. De daders worden gezocht.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.