Samen Warm de Winter door

Voor het 3de jaar op rij wordt in Merksem een oproep gedaan om te breien voor diegenen die het wat moeilijker hebben. De groep Samen Warm de Winder door doet daarom een oproep voor wol. Heb je thuis nog wol liggen die je niet meer gebruikt? Zij maken hier mutsen, sjaals en truien van. Deze worden dan verdeeld aan zij die het nodig hebben. Ken je trouwens mensen die een extra trui zouden kunnen gebruiken, maar zich dit niet kunnen veroorloven? Laat het ook weten.

Ben je iemand die overweg kan met haakpennen en breipriemen? Heb je nog wat tijd over? Doe dan mee, de groep komt samen om er een gezellig briemoment van te maken.

Meer info? Bekijk de Facebookgroep.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.