Feestelijke opening vernieuwde lokalen Sint Eduardusscouts

De stad Antwerpen investeerde mee in nieuwe lokalen voor de Sint Eduardusscouts uit Merksem. Dankzij subsidies en het vele harde werk dat sympathisanten en scoutsleden zelf in de bouwwerken staken, konden de vier lokalen al in 2014 onderdak bieden aan de leden. Nu alle details zijn afgewerkt, was het vandaag tijd voor een feestelijke opening in aanwezigheid van schepen voor jeugd Nabilla Ait Daoud. Na de festiviteiten vond naar jaarlijkse gewoonte de overgang plaats. Tijdens deze traditionele aftrap van het nieuwe scoutsjaar maken de oudste leden van elke tak (leeftijdsgroep) symbolisch de overgang naar een oudere tak. Zo wordt ook de nieuwe leidersploeg bekendgemaakt.

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.