OLSE Merksem – Sasja 38 – 20‏

Om te handballen moet je natuurlijk met 2 ploegen zijn. Dat was vanavond duidelijk niet het geval. Sasja was niet gekomen om er een wedstrijd van te maken en degradeerden de oudste derby in de handbalgeschiedenis tot een klucht.

Een heel vriendelijk en behulpzaam OLSE probeerde de tegenstander te laten meespelen en slaagden er ook in gedurende de eerste 15 minuten we noteerden dan 10 – 8. Vanaf dan tot aan de rust liep OLSE over Sasja heen. Na een halve wedstrijd stond er op het scorebord een 20 – 10 stand. Wat Lars ook probeerde om er voor de talrijk opgekomen handballiefhebbers toch een wedstrijd van te maken niets hielp.

De tweede helft liep OLSE steeds verder weg en onze ‘man van de match’ met 12 doelpunten Jeffrey Jacobs eindigde zoals hij begonnen was en nam na het eerste ook het laatste doelpunt van OLSE voor zijn rekening.

Proficiat aan onze jongens dat ze toch enigszins hun focus op handballen konden behouden want van een wedstrijd was hoegenaamd geen sprake.

OLSE: Jeffrey Jacobs 12,Dennis Thijs 5,Dimi Van Den Hoed 4,Kristof Van Wesemael 4,Wouter Sas 3,Simon Vandenberg 3,Johannes Verhoeven 3,Dirk Claessens 2,Jos Riské 1,Raf Verbraeken 1,Sten Dielen,Jasper De Pillecijn,Rens Baeyens en Mike Tadey.
Sasja: Voermans 7,Wauters 5,Audi 3,Bertels 2,Brems 2,Luypaert 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.