Meisjesdag

Voetbalclub Groenendaal organiseert op woensdag 30 september samen met de Koninklijke Vlaamse Voetbalbond een meisjesdag.

Aangezien voetbal toch vooral het imago van een jongenssport is, wil men hier verandering in brengen. De bedoeling is om meisjes te laten kennis maken met voetbal. Een laag-drempelig evenement waar alle meisjes welkom zijn. Met voetbalinitiatie en voetbalwedstrijdjes, gegeven door ervaren en gediplomeerde trainers, wil men alle meisjes zo de kans geven om samen met andere meisjes te voetballen op een plezierige, recreatieve en sportieve wijze!

Alle scholen, verenigingen, clubs en meisjes (en hun vriendinnetjes) van het eerste tot en met het zesde leerjaar en van het eerste tot het zesde middelbaar zijn hierbij van harte welkom. Of je nu al voetbalt bij een club of niet, dat maakt niet uit, ook niet-leden, zussen van spelers, vriendinnetjes,… zijn meer dan welkom!

Ben je een meisje tussen 6 en 18 jaar en wil je eens proeven van de voetbalsport? Kom dan langs op woensdag 30 september om 13.30 uur. De training begint om 14.00 uur en eindigt om 16.00 uur en zal gegeven worden door een, ervaren KVV-trainer. De terreinen van SV Groenendaal zijn gelegen aan de Laarsebaan 400, 2170 Merksem.

www.svgroenendaal.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.