OLSE – Beyne 37 – 18

Van bij het eerste fluitsignaal vatte OLSE de koe bij de horens Jasper De Pillecyn opende de score en in een mum van tijd stond er 3 – 0 op het scorebord. Nog even kon Beyne de indruk wekken dat er een spannende wedstrijd zou volgen ze milderden in minuut 5 tot 3 – 2. Jeffrey Jacobs dacht er het zijne van en na 10 minuten stond er 6 – 3 te blinken. Na 17nminuten en met 11 – 8 als tussenstand toonde Mike Tadey waarom hij naar OLSE is gekomen met als gevolg dat Beyne na 25 minuten tegen een 15 – 9 achterstand aankeek. Via Johannes Verhoeven en Raf Verbraeken onze twee wingerds hadden we bij de rust al een geruststellende voorsprong van 19 – 11.

Bij de start van de tweede helft even een beetje nonchalance of was het een beetje minder chance feit is we misten enkele kansen maar Dennis Thys wees ons de weg, na een kwartier en bij een 27 – 13 stand kwamen de applausvervangingen. Maar ook die deden het raderwerk niet stokken, Wouter Sas dirigeerde zijn verdediging en maakte in aanval de weg vrij voor zijn medespelers. OLSE overklaste Beyne en de eindstand 37 – 18 was nog niet overdreven. Vandaag hadden we meerdere mannen van de wedstrijd kunnen aanduiden maar Wouter Sas is de terechte winnaar. Na 3 wedstrijden groeit OLSE stilletjes aan naar zijn beste vorm, dit doet ons dromen voor volgende week in de topper tegen Nelo.

OLSE: Jeffrey Jacobs 7,Dennis Thys 5,Johannes Verhoeven 5,Raf Verbraeken 5,Wouter Sas 4,Emir Omerovic 2,Jos Riské 2,Dirk Claessens 2,Sten Dielen 2,Kristof Van Wesemael 1,Jasper De Pillecyn 1,Simon Van Den Berg 1.
Beyne: Lurkin 3,Pavlov 2,Meode 2,Mercenier 2,Difebe 2,Linsingh 2,Halidou 2,Roels 1,Denoel A1,Denoel T 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.