Man zwaargewond na aanrijding

Dinsdagnamiddag, omstreeks 16.20 uur, gebeurde er een lichte aanrijding op een privéweg ter hoogte van Leiebos 29, met zware gevolgen. Een chauffeur van het Zorgbedrijf Antwerpen vervoerde enkele patiënten naar huis. Hij had een van de patiënten aan het adres afgezet, samen met een begeleider, en reed al terug achteruit richting rijbaan. Tijdens dit manoeuvre reed hij zowel de begeleider, als de patiënt aan. Zij werden hierbij gewond, de 53-jarige begeleider lichtgewond, de 72-jarige patiënt zwaargewond. Beiden werden met spoed naar het Jan Palfijnziekenhuis gebracht. Het 72-jarige slachtoffer verkeerde even in levensgevaar.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.