Werken Vaartkaai, volgende fase

Op donderdag 8 oktober start een volgende fase in de verbreding van het Albertkanaal ter hoogte van de Bocht van Merksem. Hiervoor wordt de Vaartkaai ter hoogte van de stelplaats van De Lijn volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer. Ook ter hoogte van Duvelshoek wordt nog volop gewerkt en is geen doorgaand verkeer mogelijk. Intussen zijn eveneens de herstellingswerken aan de brug over het Groot Dok van Merksem gestart, hierdoor blijft de brug open staan en is er geen verkeer over de brug mogelijk. Er wordt één grote omleiding voorzien.

  • Doorgaand verkeer omleiding in de beide richtingen via de Straalstraat, de brug van den Azijn, de Bisschoppenhoflaan, de Gabriël Theunisbrug, de Minister Delbekelaan, de Groenendaallaan en de Ingenieur Menneslaan.
  • Fietsers en voetgangers: omgeleid via de Oostkaai en de Westkaai ter hoogte van het Groot Dok. Voor de rest kunnen zij blijven gebruik maken van het jaagpad.
  • Plaatselijk verkeer: Vaartkaai tussen de stelplaats van De Lijn en de brug over het Groot Dok is bereikbaar via de de Gabriël Theunisbrug, de Eugeen Meeusstraat en Duvelshoek.

 

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.