Mini boekjes in bib

Mini boekenwinkel ‘De Boekentoren’ opent enkel op 10 oktober de deuren. U kan voor een paar koperen muntjes al eigenaar worden van een uniek mini handgemaakt boekje. De boekjes zijn geïnspireerd op bestaande boeken. Ze zijn maximum 5 cm groot en de kaft en de blaadjes worden bij elkaar gehouden met één nietje. Strips, kleurboeken, romans, prentenboeken, de leerlingen van de academie Beeldende Kunsten maken het allemaal.

Wil u zelf een boekje komen maken, neem dan gerust plaats aan de tafel en ontwerp uw eigen mini-boekje. Alle ouders, familie en vrienden van de leerlingen mogen boekjes komen maken en boekjes komen kopen. Maar alle andere bibliotheekbezoekers zijn natuurlijk ook van harte welkom. Tot zaterdag!

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.