Nutswerken langs IJzerlaan gaan van start

Langs de IJzerlaan zal er de komende weken heel wat bewegen. De nutswerken die nodig zijn ter voorbereiding van de heraanleg van de IJzerlaan en de bouw van het nieuwe IJzerlaankanaal gaan van start. Dit zal voornamelijk te zien zijn bij het kruispunt IJzerlaan/Bredastraat en in de bocht van de Slachthuislaan.

Week na week verplaatsen de nutswerken zich langs de IJzerlaan en de Slachthuislaan. Ze starten op 12 oktober met de aanleg van een tijdelijke rijbaan in de bocht van de Slachthuislaan. Een week later maakt verkeer gebruik van deze nieuwe rijbaan. In diezelfde week verlegt de aannemer enkele kabels en leidingen onder de Bredastraat. Weer een week later verandert de situatie op het kruispunt Noorderlaan/IJzerlaan. En zo gaan we verder tot er eind november een stabiele verkeerssituatie ontstaat die geldig blijft tot het voorjaar van 2016.

Moet je de komende maanden in de buurt van de IJzerlaan zijn, houd dan rekening met deze gewijzigde verkeerssituatie en let goed op de oranje borden.

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.