Nocturne begraafplaats Merksem

Op zaterdag 31 oktober wordt er een nocturne gehouden op de begraafplaats aan de Zwaantjeslei. Tijdens de Nocturne is de begraafplaats van Merksem uitzonderlijk ’s avonds open. Nabestaanden kunnen er een dierbare gedenken en dichters lezen passende gedichten.

Dichters als Maarten Inghels, Joke van Leeuwen en Bernard Dewulf lezen gedichten van zichzelf en anderen voor. Bezoekers kunnen hen ook vragen een gedicht te lezen aan het graf van een dierbare. Iedereen krijgt een kaars en de begraafplaats is sfeervol verlicht. Nabestaanden van overledenen die de voorbije vijf jaar begraven werden in Merksem krijgen een persoonlijke uitnodiging. Maar iedereen is welkom op zaterdag 31 oktober van 17.30 tot 20 uur.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.