OLSE Merksem – Kreasa Houthalen 27 – 23

Een wedstrijd om snel te vergeten. Slecht spelen en winnen zo speel je kampioen daar gaan we ons aan optrekken.

Houthalen komt het best uit de startblokken en na 20 minuten met 5 – 8 op het bord ziet het er ronduit slecht uit voor Merksem. Geen team geen beleving noppes. Gelukkig schiet Mike Tadey eens duchtig uit zijn sloffen en de inbreng van Jannes Verhoeven doet de wedstrijd kantelen. Met 3 doelpunten is hij de grote motivator om de ruststand van 11 – 9 op het bord te brengen en daar mogen vooral onze jongens blij mee zijn.

De tweede helft is ook Kristof Van Wesemael wakker en zo kan OLSE in de beginfase de leiding behouden. Houthalen komt opzetten en voelt dat er wat inzit maar verder dan 14 – 13 na  6 minuten en 17 – 16 op het kwartier, dankje wel Jeffrey Jacobs, komen ze niet. Alweer Johannes Verhoeven, man of the match, brengt na 20 minuten het grootste verschil 22 – 18 op het scorebord. De laatste 10 minuten speelt OLSE de wedstrijd oordeelkundig uit 27 – 23 met dank aan Rens Baeyens die het 4 punten kloofje op het scorebord hield.

Het heeft vooral bij de supporters bloed zweet en tranen gekost maar bij het laatste fluitsignaal klonk een zucht van verluchting door de zaal.

OLSE: Johannes Verhoeven 6,Wouter Sas 4,Jeffrey Jacobs 4,Kristof Van Wesemael 4,Dennis Thijs 3,Dirk Claessens 2,Jos Riské 2,Sten Dielen 1,Jasper De Pillecijn 1.
Houthalen: Vanderstraeten 6,Janssens 4,Mengelers 4,Hendriks 2,Poelmans 2,Driesen 2,Verjans 1,Wismans 1,Habets 1.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.