Vrouw die huissleutels vergat voor eigen deur van handtas beroofd

Een jonge vrouw van 25 zat gisterenavond in de buurt van de Groenendaallaan voor haar deur te wachten op een familielid, want zelf was ze haar huissleutel vergeten. Op een bepaald moment wandelden aan de overkant van de straat vijf jonge kerels voorbij. Zo’n 20 minuten later kwamen dezelfde jongeren opnieuw voorbij, maar deze keer aan dezelfde kant als waar de jonge vrouw op de stoep zat. Drie van hen liepen gewoon voorbij, maar een van de twee laatsten griste de handtas van het slachtoffer dat naast haar op de grond stond mee. Nochtans had ze de draagriem van de tas rond haar been gedraaid. De vijf verdachten zetten het op een lopen en vluchtten in de richting van de Groenendaallaan. De jonge vrouw liep achter hen aan, maar viel op de grond. Een voorbijganger zag dat en vroeg of de vijf kerels iets gestolen hadden. De behulpzame man liep snel achter de daders aan. Maar die gooiden uiteindelijk de handtas op de grond, misschien uit schrik dat de voorbijganger hen zou inhalen. Uiteindelijk maakten de vijf jongeren geen buit.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.