Inbraak en vandalisme in schoolgebouw

Momenteel worden werken uitgevoerd in het schoolgebouw Campus KVO aan de Bredabaan 814a. Een verantwoordelijke van de school stelde gisterenochtend vast dat daar de afgelopen week (herfstvakantie) was ingebroken. Een hekwerk aan de achterzijde van het gebouw was opengebroken om via die weg zowel op de werf als in de schoolgebouwen te geraken.

Klaslokalen, de onthaalruimte en het kantoor van de schooldirectie werden doorzocht. Er werden enkele usb-sticks, wat geld en medicijnen ontvreemd. In een klaslokaal op de eerste verdieping pleegden de daders vandalisme. Tien tafels en kasten werden beklad met graffiti. Er werden ook drie brandblussers leeggespoten op het meubilair. In het directielokaal werd een telefoontoestel stukgesmeten.

Van de daders ontbreekt elk spoor.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.