Hij komt, hij komt, …

In Merksem komt de Sint op 28 november van 13 tot 18 uur op bezoek in Kasteel Bouckenborgh. Het feest begint om 13 uur met een optocht over de Bredabaan onder begeleiding van de Golden Bras band. Om 14 uur maakt de Sint een feestelijke intrede in de dreef voor kasteel Bouckenborgh. Iedereen is welkom om hem te begroeten op zijn troon, een tekening te geven en samen op de foto te gaan. Maar ook daarvoor, vanaf 13 uur, is er heel wat te beleven: kinderen kunnen speculaas leren bakken met Bakpiet, zich uitleven met Stuntpiet in het Stoombootstuntspel en hun handigheid testen met Pakjespiet in een groot inpakspel. Ook is er een voorleescaravaan en een snoepwedstrijd. Ten slotte kunnen de kinderen zelf een Sinterklaas-baard en pietenmuts knutselen.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.