Merksem ontsteekt kerstverlichting

De komende weken wordt in verschillende Antwerpse districten de kerstverlichting ontstoken. De kerstverlichting wordt gehangen door de districten of door handelaarsverenigingen en werkt voornamelijk op led, wat heel wat minder energie vraagt.

In Merksem koos men dit jaar voor een nieuw concept van feestverlichting. Ongeveer zeventig bomen zullen op de Bredabaan, aan het districtshuis, op het Sint-Franciscusplein en in het voorste gedeelte van de dreef van Bouckenborghpark schitteren. De bomen worden elk verlicht met ongeveer 800 energiezuinige led-lichtjes. Ook de Oudebareellei en de invalswegen worden zoals vorige jaren opnieuw feestelijk verlicht.

Vanaf 11 december zijn de verlichte bomen te bewonderen.

1 comment on “Merksem ontsteekt kerstverlichting

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.