Beyne – OLSE Merksem 18 – 24

Vandaag naar ons zwarte beest Beyne. Dan zou je denken iedereen loopt op  de toppen van zijn tenen. Dat toonde zich dan ook in het begin van de wedstrijd, maar op de foute manier want Beyne kon een 4 – 1 voorsprong nemen na 5 minuten. Merksem had ondertussen alles op een rijtje legde de aanvallers van Beyne het zwijgen op en zette na 20 minuten een 4 – 7 op het bord. Een achterstand die Beyne op slag van rust kon terugbrengen
tot 8 – 9.

Onze spelers vonden het nu welletjes en begonnen gedreven aan de tweede helft. Na 10 minuten stond er 8 Р14 en op het kwartier was de wedstrijd gespeeld 10 Р18. Beide ploegen scoorden nu om de beurt en met nog 10 minuten te spelen kon het grootste verschil opgetekend worden 13 Р22. Merksem controleerde rustig uit en zo bereikten we de eindstand van 18 Р24. Nelo, Vis̩ en Merksem geven elkaar geen duimbreed toe en blijven winnen.

Nog 4 finales voor de beloning en volgende week misschien wel de belangrijkste van allemaal DE CLASH Nelo – OLSE Merksem allen daarheen met trommels en trompetten.

OLSE: Jos Riské 6,Jelle De Parade 3, Dimitri Van den Hoed 3, Wouter Sas3, Jeffrey Jacobs 3, Mats De Coster 2, Jasper De Pillecijn 2, Alexandre Hayon 1, Kristof Van Wesemael 1.