2285 handtekeningen voor bushalte

De Merksemse Brigitte Koopman verzamelde in slechts een paar weken meer dan 2000 handtekening voor de heringebruikname van de bushalte aan het kerkhof van Merksem. Gisteren overhandigde ze de handtekeningen aan de districtsraad. Sinds de aangepaste dienstverlening van De Lijn inging werd de bushalte niet meer gebruikt. De meeste Merksemse politieke partijen zijn het voorstel genegen, er werd reeds tijdens de vorige legislatuur aangegeven dat het verdwijnen van deze bushalte een spijtige zaak was. Niet alleen omwille van de begraafplaats, maar ook voor het daarnaast gelegen woonzorgcentrum.

Brigitte Koopman stapt ook naar het stadhuis om daar voor de busverbinding te pleiten.

In het Nieuwsblad liet districtsvoorzitter Luc Bungeneers (N-VA) alweten dat hij niet hoopvol is over een nieuwe bushalte. De Lijn liet reeds weten dat de buslijn in het verleden niet genoeg passagiers had en dat deze daarom werd afgeschaft.

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.