Nelo – OLSE Merksem 31 – 24

Het moest er eens van komen, een onuitgesproken wet zegt hoe langer een zegereeks blijft duren hoe korter het einde nabij komt. Na 13 wedstrijden komt aan de OLSE reeks een einde en daar zijn we niet eens van geschrokken.

Zonder meester verdediger Sten Dielen en topschutter Jeffrey Jacobs opnieuw naar Nelo voor de kwartfinale van de beker zou moeilijk om niet te zeggen onbegonnen werk worden . Komt daar nog bij dat Nelo en zijn supporters zich moesten rehabiliteren na de nederlaag tegen OLSE Merksem in de competitie enkele weken geleden.

Nelo en OLSE gingen evenwichtig van start maar bij een tussenstand van 5 – 5 na een kwartier schakelde Nelo de volgende 15 minuten een tandje bij en zo bereikten we de rust bij 16 – 8.

De tweede helft was OLSE opnieuw de evenknie van Nelo maar echt dichterbij sluipen konden we niet. De eindstand 31 – 24 was dan ook een terechte overwinning voor Nelo, en we wensen hen veel succes in de halve finale en wie weet in de finale van de beker.

Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.