Cultuursubsidies Merksem vanaf nieuwjaar digitaal

Verenigingen en personen kunnen in Merksem cultuursubsidies aanvragen voor cultuurprojecten die doorgaan in Merksem. Vanaf 1 januari 2016 kunnen deze cultuursubsidies enkel aangevraagd worden via de verenigingendatabank (FENIX). Heeft u nog geen account voor u of uw vereniging? Dan kan u deze alvast aanmaken via https://cultuur.csjdatabank.be. Eens u een account heeft, kan u via de databank snel zien voor welke subsidies u een dossier kan indienen. Indien u wenst, kan u een handleiding aanvragen bij de cultuurantenne of langskomen voor persoonlijke hulp.

Cultuurantenne Merksem
cultuurantenne.merskem@stad.antwerpen.be
tel. 03 338 72 71

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.