Dronken (55) vrouw ramt verkeerslicht

Zaterdagavond rond 18 uur reed een 50-jarige vrouw tegen een verkeerslicht op het kruispunt van de Maantessteenweg en de Lambrechtshoekenlaan. De paal met het verkeerslicht voor voetgangers en fietsters stond helemaal krom en hing los. De BMW van de vrouw raakte beschadigd aan de voorkant. Het rechtervoorwiel was ook losgekomen. De politie vroeg de brandweer ter plaatse om de gevaarlijke situatie door het loshangende verkeerslicht te verhelpen. Een getuige had gezien hoe de vrouw haar bocht miste en tegen de paal reed. Zelf kon ze niet verklaren wat er gebeurd was. De politie nam bij de vrouw een positieve ademtest af. Haar rijbewijs werd onmiddellijk ingetrokken. De bestuurster werd door ambulanciers meegenomen naar het Jan Palfijnziekenhuis voor verzorging.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.