Opzettelijke brandstichtingen

Een getuige (46) trof zaterdagnacht een brandende kartonnen doos en isolatiemateriaal aan tegen de gevel van een appartementsblok aan de Secretaris Meyerlei. De vrouw probeerde het vuur te doven en wilde de bewoners verwittigen. Maar dan zag ze dat er wat verder in de Generaal Mahieustraat nog iets in brand stond. Wanneer ze ging kijken, vond ze een fiets met achterop een brandend kinderzitje. De vrouw verplaatste de fiets, zodat het vuur niet zou overslaan naar een brievenbus. Ze kon de eigenaars verwittigen die uiteindelijk het vuur zelf konden doven. Het was duidelijk dat de branden met opzet gesticht werden. Er is een onderzoek gestart om de daders op te sporen.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.