Kachelbrand

Maandagavond omstreeks 17.30 uur werden politie en brandweer naar de Lange Leemstraat gestuurd voor een brand in een woning. De buren hadden veel rook gezien in hun tuin. De brandweer ontdekte al gauw dat het brandde bij de buren. Toen de brandweerlieden de bewuste woning betraden, hing deze vol met rook. Er werd een hoge CO-concentratie gemeten. De bewoners, een vrouw van 25 en haar drie kleine kinderen, werden voor verzorging overgebracht naar het Jan Palfijnziekenhuis. Omdat de centrale verwarming het had begeven, had de vrouw een kachel geïnstalleerd. De politie wees haar op de gevaarlijke situatie. De kachel mag niet meer gebruikt worden.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.