Slorarockrally 2016

De jaarlijkse voorloper van Slorarock, het festival voor en door jongeren, is weer bijna daar: de Slorarockrally 2016. Op zaterdag 27 februari zullen vijf jonge Antwerpse bands strijden voor een plekje op het festival van 14 mei 2016.

Vzw Slorarock en Chiro Sloratokels organiseren dit jaar de zevende editie hun muzikale feest. Ter voorbereiding hiervan nemen Kirstie DiAlegria, Second Son Sam, Mastalove,  Oscines en Netwerk het tegen elkaar op in JC Bouckenborgh. Er zijn immers maar twee plaatsen op het hoofdpodium te winnen. Zoals elk jaar kiest onze jury een winnaar en kan ook het publiek via hun stem een band de overwinning schenken.

Na bekendmaking van de groepen volgt een leuke afterparty met als dj’s Duo Marginal, Trapist en Pussy Fart. Dit jaar is er ook een Happy Hour om 21u, waarbij het 2 + 1 consumptie gratis is.

Aftrap om 17u en bekendmaking om 21u, inkom bedraagt 3€. Voor meer info bezoek de website en facebookpagina!

Slorarockrally : 27 februari 2016 – 16.45 – 03.00
JC Bouckenborgh, Bredabaan 559 2170 Merksem

www.slorarock.be www.facebook.com/slorarock www.twitter.com/slorarock

Een reactie achterlaten

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.