Foto’s vinden gedichten in het park van Merksem

Voor de Week van de Poëzie vraagt het district elk jaar aan alle Merksemnaars, leerlingen van Merksemse scholen en leden van Merksemse fotoclubs om gedichten en foto’s in te sturen rond een thema. ‘Leef je uit!’ is het thema voor 2016. Er werden maar liefst 330 gedichten en 86 foto’s ingezonden.

De 35 geselecteerde gedichten en foto’s worden op grote borden geplaatst die van 29 januari tot 5 februari bewonderd kunnen worden op een poëzieroute door het Gemeentepark.

De gekozen gedichten en bijhorende foto’s worden ook gebundeld in een brochure die geïnteresseerden vanaf 29 januari gratis kunnen afhalen in het districtshuis (Burgemeester Jozef Nolfplein 1), de bibliotheek (Van Heybeeckstraat 28A) of het cultuurcentrum (Nieuwdreef 135).

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.