OLSE Merksem – Bocholt 22 – 36

Merksem kwam het best uit de startblokken en Bocholt was op achtervolgen en aanklampen aangewezen. In een schitterende eerste helft brachten beide ploegen handbalpropaganda. Met dank aan een ijzersterke Kristof Van Wesemael met een 9 op 10 afwerkend aan 90% en Rens Baeyens in doel achter een sterke verdediging ging het via 5 – 3 na 10 minuten naar 7 – 7 op het kwartier. Na 20 minuten wezen de bordjes 12 – 10 en bij de rust was het een billijke gelijke stand 14 – 14.
Wat de coaches in de kleedkamer gezegd hebben weet ik niet maar feit is dat Bocholt super gedreven terug op het veld kwam en Merksem, dacht dat de wedstrijd reeds al gespeeld was. Resultaat 14 – 18 na 10 minuten en 19 – 26 na 20 minuten. Merksem werd nu helemaal van het kastje naar de muur gespeeld en Mike Tadey stond in een schietkraam. Het ging van kwaad naar erger, Merksem speelde alsof ze een waas voor hun ogen hadden en groen niet meer van geel konden onderscheiden, Bocholt maakte hier, met al zijn ervaring, handig gebruik van om de vernedering compleet te maken. Dit resulteerde in een beschamende 22 – 36 eindstand.
Al het goede van dit seizoen moeten we na 1 slechte speelhelft niet overboord gooien maar groeipijnen om het hogere niveau een hele wedstrijd vol te houden daar zullen we nog enkele keren mee moeten leven.
Merksem: Kristof Van Wesemael 11,Jeffrey Jacobs3,Jos Riské 3,Dirk Claessens 2,Alexandre Hayon 2,Wouter Sas 1.
Bocholt: Wertelaers 7,Tasevski 8,Kedziora D 6,Kittel 4, Valkenborgh 4,Kedziora B 2,Van Schie 2,Denert 1,Cremers 1,Lamers 1.
 
guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.