Ravage na crash

In de nacht van vrijdag op zaterdag, om 4 uur, reed een bestuurder van 28 jaar over de Burgemeester Gabriel Theunisbrug in de richting van het Sportpaleis. Op de plaats waar een vangrail de brug scheidt van de lager gelegen Schijnpoortweg, raakte de wagen een eerste keer de vangrail. De bestuurder verloor de controle over zijn stuur en raakte een twintigtal meter verder opnieuw de vangrail en een beschadigde verlichtingspaal. De wagen kwam in het midden van de weg op het dak tot stilstand na nog een laatste keer de vangrail geraakt te hebben. De bestuurder raakte lichtgewond en klauterde zelf uit z’n zwaar beschadigde wagen. Over de hele breedte van de weg, over een afstand van 50 meter, lagen brokstukken. Door de aanrijding raakte ook het wegdek beschadigd. Verschillende stukken beton werden weggekatapulteerd naar de Schijnpoortweg en richtte daar nog zware schade aan aan het portier van een vrachtwagen. De bestuurder legde een positieve ademtest af.

Bron Lokale Politie Antwerpen

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.