Olse Merksem handbal

Sasja – OLSE Merksem 28 – 16

Na 12 jaar terug de derby van’t stad, normaal denk je dan dat je de spelers niet moet motiveren maar dit pakte wel even anders uit. Een gedreven thuisploeg pakte een mak Merksem meteen bij de keel. De achterlijn, de Merksemse schutters hadden hun buskruit thuis gelaten. Dit resulteerde na 25 minuten spelen in een 15 – 4 tussenstand want ook ex Merksemnaar Jasper Mendes deed meer dan zijn duit in het zakje en pareerde bijna alle schaarse Merksemse doelpogingen. Bert Bisschop eveneens ex-Merksem zette op slag van rust na een zoveelste tegenaanval de beschamende 17 – 7 op het bord.
Wie dacht dat de Merksemnaren zich nu genoeg van het kastje naar de welbekende muur hadden laten spelen kwam bedrogen uit. Zonder groots te spelen kwam een jong Sasja nooit in moeilijkheden, Merksem kon geen vuist maken en droop na 60 minuten af met een 28 – 16 verlies in de sportzak.
Merksem: Wouter Sas 4,Dirk Claessens 3,Dennis Thijs 2,Jeffrey Jacobs 2,Alexandre Hayon 1,Mats De Coster 1,Simon Van Den Bergh 1,Kristof Van Wesemael 1,Jos Riské 1.
Sasja: Rola 6,Kostic 5,Groff 5,Bisschops 4,Colisan 4,Bertels 3,Lamberigts 1.
Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.