Olse Merksem handbal

OLSE Merksem РHC Vis̩ 34 Р33

Eindelijk loon naar werken.

Vis̩ kwam het scherpst op het veld 0 Р2 na 3 minuten, maar dit keer liet Merksem niet begaan. Geruggesteund door een alweer schitterende Mike Tadey in doel die zich nu ook ontpopte tot de ideale assist gever aan Dimitri Van Den Hoed, was het na 10 minuten 4 Р4. Jeffrey Jacobs, Jasper De Pillecijn en een heroptredende Johannes Verhoeven zorgden voor de 10 Р10 na 20 minuten. Beide ploegen gaven elkaar geen duimbreed toe en als Kristof Van Wesemael ook de weg naar doel vond kon Merksem met een verdiende 16 Р15 gaan rusten.

De tweede helft een nog geconcentreerder Merksem, tovenaar Mike Tadey, bomber Kristof Van Wesemael en kwikzilveren Dimitri Van Den Hoed nu geholpen door Dennis Thijs brachten op het kwartier de grootste voorsprong op het scorebord 26 Р22. Door enkele terechte tijdstraffen kwamen we in ondertal even in moeilijkheden. Vis̩ rook zijn kans en beende bij, met nog 5 minuten op de klok 30 Р30. Alweer een thriller in aantocht, 3 minuten voor tijd kon Vis̩ bij een 31 Р32 stand even dromen maar Kristof Van Wesemael helemaal gerecupereerd van een rugblessure zette de puntjes op de i en met 3 doelpunten op een rij bezorgde hij Merksem de eerste punten in deze play-offs. Eindstand 34 Р33.

OLSE: Kristof Van Wesemael 11,Dimitri Van Den Hoed 7,Jeffrey Jacobs 7,Dennis Thijs 3,Jasper De Pillecijn 2,Sten Dielen 1,Johannes Verhoeven 1,Jos Riské 1,Dirk Claessens 1.

Visé: Danesi 8,Glesner 5,Van Cosen 5,Flajs 5,Popivoda 3,Geradon 3,Marchal 2,Cutaia 1,Gava 1.

guido hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.