Olse Merksem handbal

Achilles Bocholt – OLSE Merksem 38 – 28

Het begin van de wedstrijd en de verdedigingen zijn baas na de 0 – 1 werd het in de 5de minuut 1 – 1. Tot 3 – 3 is de wedstrijd gelijk opgaand maar dan neemt Bocholt een eerste tussenspurt 6 – 3. Merksem laat niet begaan en na 10 minuten is het 6 – 4. Het loopt stroef in de aanval en ondanks een goede Rens Baeyens in doel kijken we op het kwartier tegen een 10 – 4 aan. En Bocholt speelt rustig verder 15 – 6 na 20 minuten en met nog 5 minuten te spelen 19 – 10. Op het einde van de eerste helft heeft Merksem al een karrevracht doelpunten te verwerken gekregen 22 – 12.
De eerste 6 minuten van de tweede helft leek het tij te keren Jeffrey Jacobs weer hij probeerde de motor te laten aanslaan 25 – 17. Met nog 20 minuten te gaan kwam Mike Tadey in doel, hij neutraliseerde onmiddellijk een break out van Bocholt, maar kan ook de snelle tegenaanvallen van Bocholt niet allemaal stoppen. 3 strafworpen op rij laten Bocholt toe hun grootste voorsprong op het bord te werpen 31 – 19 en nog een kwartier te spelen. In dubbel ondertal is Merksem plots de betere ploeg en 10 minuten voor tijd staat het 33 – 23. Zo dobberen we verder naar het einde 38 – 28 een terechte uitslag na te veel overhaaste beslissingen en balverliezen die genadeloos werden afgestraft door een volwassener Bocholt.
OLSE: Jeffrey Jacobs 9,Wouter Sas 4,Dimitri Vandenhoed 4,Johannes Verhoeven 3,Jelle De Parade 3,Dirk Claessens 2,Jasper DePillecijn 1,Simon Vandenberg 1,Dennis Thijs 1.
Guido Hens

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.