Olse Merksem handbal

Achilles Bocholt – OLSE Merksem 38 – 28

Het begin van de wedstrijd en de verdedigingen zijn baas na de 0 – 1 werd het in de 5de minuut 1 – 1. Tot 3 – 3 is de wedstrijd gelijk opgaand maar dan neemt Bocholt een eerste tussenspurt 6 – 3. Merksem laat niet begaan en na 10 minuten is het 6 – 4. Het loopt stroef in de aanval en ondanks een goede Rens Baeyens in doel kijken we op het kwartier tegen een 10 – 4 aan. En Bocholt speelt rustig verder 15 – 6 na 20 minuten en met nog 5 minuten te spelen 19 – 10. Op het einde van de eerste helft heeft Merksem al een karrevracht doelpunten te verwerken gekregen 22 – 12.
De eerste 6 minuten van de tweede helft leek het tij te keren Jeffrey Jacobs weer hij probeerde de motor te laten aanslaan 25 – 17. Met nog 20 minuten te gaan kwam Mike Tadey in doel, hij neutraliseerde onmiddellijk een break out van Bocholt, maar kan ook de snelle tegenaanvallen van Bocholt niet allemaal stoppen. 3 strafworpen op rij laten Bocholt toe hun grootste voorsprong op het bord te werpen 31 – 19 en nog een kwartier te spelen. In dubbel ondertal is Merksem plots de betere ploeg en 10 minuten voor tijd staat het 33 – 23. Zo dobberen we verder naar het einde 38 – 28 een terechte uitslag na te veel overhaaste beslissingen en balverliezen die genadeloos werden afgestraft door een volwassener Bocholt.
OLSE: Jeffrey Jacobs 9,Wouter Sas 4,Dimitri Vandenhoed 4,Johannes Verhoeven 3,Jelle De Parade 3,Dirk Claessens 2,Jasper DePillecijn 1,Simon Vandenberg 1,Dennis Thijs 1.