Infosessie lage-emissiezone (LEZ)

De Antwerpse binnenstad en een deel van Linkeroever worden vanaf 1 februari 2017 een lage-emissiezone (LEZ). De meest vervuilende auto’s mogen de stad dan niet meer in. Voldoet uw auto aan de voorwaarden om in de LEZ te rijden? Tijdens een van de infosessie die de stad Antwerpen organiseert komt u het te weten. Ook in Merksem zijn er de komende maanden 2 infosessies voorzien.

Om de LEZ binnen te mogen, moet een voertuig aan een aantal voorwaarden voldoen. Heeft u vragen over uw eigen wagen? Wilt u meer weten? Kom dan eens langs de infosessies. U krijgt er advies op maat. Breng zeker ook uw autopapieren mee.

Infosessies Lage Emissie Zone

  • woensdag 13/04 van 17 tot 20.30 uur in DC De Brem, Zwaantjeslei 87, Merksem
  • zaterdag 28/05 van 14 tot 17.30 uur in DC De Zeelbaan, Elfnovemberstraat 33, Merksem
  • inschrijven is niet nodig

Nog vragen? Of wilt u uw voertuig testen? Neem zeker een kijkje op de website: www.slimnaarantwerpen.be/LEZ

Bron Antwerpen.be

Geef een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.